ابهامات حذف دهک‌بندی ایثارگران رفع شد آیت‌الله عبدالله جوادی آملی: رضایت به فعل باطل، هم‌تراز انجام آن است فراخوان ثبت‌نام در «طرح ملی انسان مسئول» ویژه ماه مبارک رمضان، منتشر شد ریزش کاشی‌کاری‌های مسجد تاریخی سید اصفهان چهره سال همایش ملی سلامت معنوی اسلامی شناخته شد علی غلام آزاد، راهی مسابقات بین‌المللی قرآن الجزایر شد وزیر آموزش و پرورش: آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باورهای اعتقادی متناقض نشئت می‌گیرد درس‌نامه زندگی با آیه‌ها ویژه ماه مبارک رمضان روانه بازار شد رویداد ملی طبا، بستری برای درآمدزایی طلاب آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران ۷۲ زندانی حافظ کل قرآن شدند فراخوان انتخاب شعار نمایشگاه قرآن منتشر شد معاون سیاسی سپاه در مشهد: وضعیت سوریه به‌زودی تغییر می‌کند | شگفتانه‌های جدید از قدرت مقاومت در راه است مشهدالرضا (ع)، میزبان گردهمایی اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه خواهران | فرهنگ، علم و تبلیغ، سنگر اصلی بسیج تأخیر طولانی پروازهای عمره و مشکلات جدی برای زائران خانه خدا کرونای ترک نماز! بررسی آثار حسادت بر سبک زندگی انسان بر اساس باورهای دینی | آتشی که خرمن زندگی را می‌سوزاند ویدئو | روایتی از طبخ غذا برای آوارگان سوری و لبنانی توسط مشهدی‌ها در آن سوی مرزها فرمانده سپاه امام رضا (ع)، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت «هُنر گمنامی»؛ رویدادی هنری برای تجلیل از مدافعان امنیت
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران

  • کد خبر: ۳۱۲۲۰۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: به‌جرئت می‌توان گفت که حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است و رهبر معظم انقلاب اخیراً سقف تحصیل خواهران را تا حد مرجعیت بالا برده‌اند. این مسائل باید تبیین شود و برای تحقق و اجرای آن‌ها برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد.

 به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دوره تبیینی و ارتقای توانمندی اساتید خواهر بسیجی حوزه‌های علمیه سراسر کشور که صبح امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی جوادالائمه(ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز بعد از گذشت سالیان دراز که مسئله روحانیت خواهران مطرح شده و زمینه اجرایی یافته است، ما هنوز بحث داریم که کاربرد روحانیت خواهران چیست و در زندگی اجتماعی امروز جامعه دینی، جایگاه یک دختر نوجوان و جوان که تصمیم می‌گیرد وارد این عرصه شود، کجاست. این مسئله بزرگی است که مدارس خواهران حوزه‌های علمیه باید یک‌بار برای همیشه به آن رسیدگی کند.

وی افزود: باید برای همه کسانی که خواهان ورود به مدارس علمیه هستند، اعم از دختران و پسران تبیین شود که جایگاه آنان در جریان تحصیل و تلبس و دستیابی به مدارج عالی چه خواهد بود. این خیلی مهم است که تحصیل برای خواهران طلاب تا عالی‌ترین سطوح و مدارج حوزه‌های علمیه تعریف شود و بانوان بتوانند علوم مختلف را فرا بگیرند، باور و اندیشه دینی را در خود تعمیق کنند و با سرفصل‌های آموزشی متنوع آشنا شوند.

تحکیم زمینه‌های تحصیل بانوان، دستاورد انقلاب اسلامی

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از روز اول که مقام معظم رهبری در تشکیل حوزه‌های خواهران سخنرانی و تبیین مفهوم داشتند، ایشان به‌صراحت تأکید می‌کنند که خواهران باید تحصیل کنند تا جایی که بتوانند به‌عنوان یک مبلغه، جلسات بانوان و مدارس خواهران را مدیریت کنند. تاریخ این موضوع به خیلی سال قبل یعنی همان اوایل رهبری ایشان برمی‌گردد، اما درمجموع، تحصیل علوم حوزوی توسط خواهران در ایران سابقه چندانی ندارد و در همین مشهدالرضا(ع) که کانون تحصیل و آموزش علوم حوزوی است و حوزه خراسان در آن سابقه و تأثیر زیادی دارد، پیش از انقلاب اساساً مدرسه‌ای برای تحصیل حوزوی بانوان وجود نداشت.

وی ادامه داد: به همین دلیل به‌جرئت می‌توان گفت که حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است و پس از اینکه رهبر معظم انقلاب در اولین سخنرانی‌های خود به‌عنوان رهبر جامعه از ضرورت تحصیل حوزوی بانوان سخن گفتند، اخیراً در سخنرانی خود سقف تحصیل خواهران را تا حد مرجعیت بالا برده‌اند. شما دیدید ایشان به‌صراحت فرمودند که خواهران می‌توانند براساس اثرگذاری خود، کاربرد طلبگی خود را تا حد مرجعیت بالا ببرند. این مسائل باید اولاً تبیین شود و پس از آن، برای تحقق و اجرای آن برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: باید نیاز‌ها سازمان‌دهی شود، مسئولیت‌ها مشخص شود و درنهایت، کاربرد کنشگری اجتماعی طلاب خواهران مورد احصا قرار بگیرد. ایجاد رویش در جریان طلبگی خواهران خیلی مهم است. امروزه چالش‌هایی وجود دارد و هیچ‌کس منکر وجود مشکلات نیست، اما اگر موضوع تحصیل بانوان از نقطه صفر در پیش از انقلاب جوانه زده و تاکنون به این شجره طیبه تبدیل شده، باور ما این است که می‌توان از مشکلات کنونی هم عبور کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->